Χαλί Colore Colori Mambo 8213/70

69,00 €
με ΦΠΑ

Covid free

Το Mambo είναι μια πρακτική και μοντέρνα ποιότητα χαλιού τεσσάρων εποχών, όπου λόγω της ιδιαίτερης ανθεκτικότητας  και φυσικά του εκλεπτυσμένου design της,  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα και καλοκαίρι σε πολλαπλούς χώρους του σπιτιού, ακόμα και στο μπαλκόνι. Με υφασμένα νήματα πάνω σε  συνθετική ψάθα, όπου σιωπηλά προεκτείνονται εκπληκτικά γεωμετρικά σχέδια ή minimal boho, και σε συνδυασμό με απαλούς γήινους χρωματισμούς, αντικατοπτρίζει έναν ήπιο χαρακτήρα αισθητικής. Είναι σίγουρο ότι το χαλί Mambo, θα αποδώσει μια χαρούμενη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα μοντέρνο σπίτι!

Δωρεάν το ρέλι περιμετρικά της μοκέτας.

Χρώμα
Διαστάσεις
Ποσότητα
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 79€.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

SSL ασφάλεια συναλλαγών

 

Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ: Η πολύ καλή ποιότητα των νημάτων και η ειδική επεξεργασία τους, συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα και αντοχή του χαλιού σε κάθε είδους λεκέδες, για αυτό και η συντήρησή του είναι εύκολη και ανέξοδη.
ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Δεν αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός, για αυτό και δεν μαγνητίζονται χνούδια, μικροσωματίδια και σκόνη στην επιφάνεια του χαλιού. Η αντιβακτηριδιακή προστασία εμποδίζει την ανάπτυξη αποικιών από ακάρεα, για μέγιστη προστασία της υγείας. Εύκολο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Τα διαθέσιμα χρώματα αυτής της ποιότητας είναι όλα σε γήινες αποχρώσεις.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Τα χαλιά Mambo έχουν ελεγχθεί για τον οικολογικό προσανατολισμό τους καθώς και για την μη ύπαρξη επιβλαβών προς την υγεία ουσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού ινστιτούτου Oeko-Tex Standard 100 και έχουν βραβευθεί με την πιστοποίηση 11.HTR.94219 από το ινστιτούτο Hohenstein. Όταν αποκτήσετε αυτό το χαλί απολαμβάνετε τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα μιας υπέροχης αισθητικής και της ασφάλειας στο περιβάλλον διαβίωσης.
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ: Με υπόστρωμα χαλιού, γερά πλεγμένο, στην ίδια μηχανή κατασκευής (κλωστοϋφαντουργίας), χωρίς πρόσθετα και κόλλες.
ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ: Το Mambo είναι μια πρακτική και μοντέρνα ποιότητα χαλιού τεσσάρων εποχών, όπου λόγω της ιδιαίτερης ανθεκτικότητας  και φυσικά του  εκλεπτυσμένου design της,  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα και καλοκαίρι σε πολλαπλούς χώρους του σπιτιού, ακόμα και στο μπαλκόνι. Με υφασμένα νήματα πάνω σε  συνθετική ψάθα, όπου σιωπηλά προεκτείνονται εκπληκτικά γεωμετρικά σχέδια ή minimal boho, και σε συνδυασμό με απαλούς γήινους χρωματισμούς, αντικατοπτρίζει έναν ήπιο χαρακτήρα αισθητικής. Είναι σίγουρο ότι το χαλί Mambo, θα αποδώσει μια χαρούμενη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα μοντέρνο σπίτι. Xαμηλό ύψος πέλους, ιδανικό χαλί για μίνιμαλ διακόσμηση, απόλυτα ταιριαστό σε σαλόνια, εξαιρετική επιλογή για κουζίνες και βοηθητικούς χώρους λόγω της πρακτικότητας του. Ανταποκρίνεται επάξια στην καθημερινή χρήση.
ΒΑΡΟΣ:  Το συνολικό του βάρος είναι περίπου  1.566 gr ανά τετραγωνικό μέτρο, ευχάριστα μαλακό σε κάθε πάτημα.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Η σύνθεση των χαλιών Mambo είναι PP (polypropylene).
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Η επεξεργασία είναι ιδανική, τα νήματα είναι καλοστρωμένα και σε συνδυασμό με την ευκαμψία τους, δημιουργείται αντίσταση στο βύθισμα του πέλους και διατήρηση του όγκου του σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Κατηγορία χρήσης

Καθιστικό, Κουζίνα, Σαλόνι, Τραπεζαρία, Υπνοδωμάτιο

Συνολικό βάρος

1.566 gr/m²

Σύνθεση

PP (polypropylene)

Υπόστρωμα

Υφαντό

Ύψος πέλους

3 mm

Αντίσταση κατά των λεκέδων

Ναι

Κατάλληλο για εξ. χώρους

Όχι



Ευρωπαϊκά Σύμβολα Ταξινόμησης Ποιότητας: 
Πολύ έντονη οικιακή χρήσηΑντιστατικήΒαθμός Πολυτέλειας 4ΑνεξίτηλοΑντιβακτηριδιακή προστασίαΔεν διαχέει τον ήχο
Colore Colori
COL-COL-Mambo 8213/70- 130x190

Συγκεκριμένοι κωδικοί